Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/irab.cat/web/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/irab.cat/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/irab.cat/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/irab.cat/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 Inspecció del transport de material radioactiu – IRAB

Durant el transcurs del torn de fabricació i distribució del lot IRABGLU 370 MBq/ml del dijous 28 de juny del 2018, l’Institut de Radiofarmàcia Aplicada de Barcelona va rebre la inspecció del transport de material radioactiu per part del Servei de Coordinació d’Activitats Radioactives (SCAR).