Qui som

La nostra feina

L’Institut de Radiofarmàcia Aplicada de Barcelona (IRAB) és un centre d’innovació i desenvolupament
dedicat a la producció i comercialització de radiofàrmacs per a usos assistencials i de recerca.

El nostre compromís es fonamenta en la voluntat de servei i el subministrament de radiofàrmacs imprescindibles per a una pràctica mèdica de qualitat al territori.

L’elevat nivell tecnològic i de seguretat nuclear imprescindibles per a la fabricació de radiofàrmacs, juntament amb la limitada disponibilitat de radiofàrmacs innovadors a la bioregió, fan que IRAB esdevingui un laboratori estructural per a l’excel·lència del sistema de salut i la recerca biomèdica i farmacèutica.

Què fem?

radiofàrmacs PET / investigació biomèdica

L’Institut de Radiofarmàcia Aplicada de Barcelona (IRAB) es dedica al desenvolupament, producció i comercialització de radiofàrmacs PET (tomografia per emissió de positrons) en un dels entorns d’investigació biomèdica més punters d’Europa, proporcionant excel·lència de servei i fiabilitat de producte orientat a les necessitats existents i de futur del sector clínic públic i privat.

Fabricació 90%
Subministraments Radiofarmàcia 80%
Recerca & Innovació 70%
Laboratori

Laboratori Radiofarmacèutic de referència en innovació i qualitat de producte per a serveis assistencials i recerca clínica.

Innovació

Innovació en el desenvolupament de radiofàrmacs de nova generació

 

Excel·lència

Excelència de servei en el desenvolupament d’aplicacions sanitàries d’alt valor afegit pel sector biomèdic i farmacèutic.

Entorn PRBB

Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona

L’Institut de Radiofarmàcia Aplicada de Barcelona (IRAB) es troba ubicat en un dels ecosistemes de recerca biomèdica més punters d’Europa, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

El PRBB compta amb sis centres d’excel·lència en ciències de la vida amb una massa crítica de 1.500 persones de 50 països diferents, una despesa en R + D acumulada d’uns 90 M€ per any i un equipament científic d’avantguarda. Això permet explorar en un espai únic les qüestions més rellevants de les ciències de la vida i de la biomedicina, des de la perspectiva molecular fins a la poblacional.

IRAB compta amb més de 700 metres quadrats d’instal·lacions i laboratoris farmacèutics amb la tecnologia més puntera ubicats en un entorn immillorable amb accés directe a l’Hospital del Mar i la resta de centres del PRBB .

Juntament amb IRAB, les sis entitats independents de recerca ubicades al PRBB formen una coalició interinstitucional i estan connectades a través d’espais comuns i oberts. Es dediquen a la investigació en l’àmbit de la salut humana i la biomedicina, en un edifici que facilita sinèrgies i col·laboracions.

  • Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques
  • Universitat Pompeu Fabra. Ciències Experimentals i de la Salut
  • Centre de Regulació Genòmica
  • Laboratori Europeu de Biologia Molecular
  • Institut de Salut Global de Barcelona
  • Institut de Biologia Evolutiva (UPF-CSIC)
  • Institut de Radiofarmàcia Aplicada de Barcelona (IRAB)